A kertészet története

 A KERTÉSZET

Édesapám, id. Bene László, 1972-ben kezdett foglalkozni különleges növényekkel. A trópusi orchideákon kívül főleg a mediterrán, valamint a hazánkban kevésbé ismert télálló gyümölcstermő növények honosítása és szaporítása tartozott tevékenységi körébe.
2015-től átvéve ezt a családi vállalkozást és tovább folytatva örökségét, megújult helyen és formában állunk minden kedves régi és új ügyfelünk rendelkezésére.

A honlap elsődleges célja, hogy ezeket a növényeket (orchidea, tillandsia, bromélia, egyéb egzotikus, mediterrán és gyümölcstermő növények) bemutassa, ismertesse a növények igényeit, támpontot nyújtson tartásukhoz, gondozásukhoz. 
Mindezek mellett az oldalon megtalálhatóak az eladó növények árai is, melyeket csoportokra bontva (orchidea, tillandsia, gyümölcstermő-, fűszer- és dísznövények, illetve egyéb egzotikus növények) megtalál az ÁRLISTA menüpont alatt. 

 

Nem ördöngős dolog e titokzatos, legendák övezte növények tartása, virágoztatása. A honlap többek közt arra hivatott, hogy felkeltse minden növénybarát érdeklődését és gyarapítsa a különleges növények kedvelőinek táborát. 

Amennyiben személyesen szeretné megtekinteni növényeinket, úgy telefonon megbeszélt időpont egyeztetés után szívesen állunk rendelkezésére.

vissza a lap tetejére